Jacob Jan  aug 2013 006GEEFT GROEN LEVENSKRACHT!

 

Dé groothandel in meststoffen, potgrond, graszaden, potterie, gewasbeschermingsmiddelen etc, heet u van harte welkom op deze site. B&J BV is leverancier van uitsluitend A-merken tuinproducten aan de vakhandel.                                                                                                

Op onze locatie in het Friese Burgum beschikken wij over een opslagruimte met een inhoud van 27.000 m3. Hierdoor hebben we een ruime voorraad en is onze uitleveringsgraad hoog.

Van hieruit transporteren wij dagelijks goederen naar onze afnemers. En met onze afnemers bedoelen we dan kwekerijen, hoveniersbedrijven, tuincentra, bloemisterijen, vijverspeciaalzaken en fouragehandels in Nederland en daarbuiten.

Wij nemen de klant als uitgangspunt en denken voortdurend met hen mee, zodat we samen het hoogst haalbare rendement uit onze organisaties halen.

B&J BV werkt met een vast team van ervaren medewerkers die u vakkundig te woord staan en die ervoor zorgen dat uw bestellingen vlot en correct bij u worden afgeleverd.

                                                                                                  

 

 

Inschrijven voor de B&J nieuwsbrief!

* verplicht veld


 

 

 

Heeft u vragen over ons assortiment, wilt u een bestelling doen of wilt u meer informatie ontvangen neem dan contact met ons via de contactpagina.