Bedrijfsprofiel

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment tuinproducten. We leveren niet alleen potgrond, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, maar ook potterie en gereedschap van diverse A-merken zijn bij ons te verkrijgen.
Dit alles met als vast gegeven: kwalitatief hoogwaardige producten, vlotte levering, ruime kennis, een uitstekende service en voor u het allerbelangrijkste: een uitstekende marge. Dit heeft er voor gezorgd, dat we groot geworden zijn en dat we met onze klantenkring prettig samenwerken. Deze vaste klanten én ook onze nieuwe klanten, houden ons scherp en alert, zodat we de toekomst met open vizier tegemoet treden. Door deze open visie worden regelmatig nieuwe productlijnen aan ons assortiment toegevoegd, waardoor we in staat zijn het rendement binnen uw bedrijf te verhogen.

 shutterstock 98187086

Om uw bestellingen snel, adequaat én op de juiste wijze bij u te brengen hebben we Transportbedrijf DGO uit Hoogeveen als logistieke partner uitgekozen. Dit transportbedrijf heeft de beschikking over een ruime hoeveelheid distributie-eenheden.

 

dgo