Bioflor

Bioflor - geeft groen levenskracht
Bioflor is de succesvolle eigen lijn van B&J. Bioflor staat niet alleen voor een kwalitatief goed product, maar betekent ook service, kennisondersteuning en een tevreden consument.
Wie potgrond en bodemverbeterende middelen verwerkt of verkoopt wil zekerheid.
De zekerheid van kwaliteit en groeizame resultaten. De zekerheid ook van continuïteit en levering volgens afspraak. Dat is de reden waarom kwekerijen, hoveniers en tuincentra werken met Bioflor.
Voor potgronden en bodemverbeterende middelen vormt veen de natuurlijke basis. Veen houdt het water vast en geeft de in wateropgeloste voedingsmiddelen gedoseerd af aan planten en gewassen. Maar veen alleen is niet genoeg. De toevoeging van onder meer meststoffen en spoorelementen (vitaminen) zorgt voor de nodige aanvulling. De samenstelling van de Bioflor producten is constant en voldoet aan hoge eisen.
Bioflor houdt meer in dan alleen potgrond en veenproducten. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voldoen aan de vraag naar koemest en cacaodoppen. Ook hiervoor geldt een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Alle grondstoffen zijn hoogwaardig en voldoen aan de zwaarste normeringen. Dat levert tevreden detaillisten én consumenten op.
B&J is een professional in de tuinsector en levert haar kwaliteitsproducten alleen aan de vakhandel, dus aan tuincentra, hoveniers en kwekers. In bouwmarkt en supermarkt zal men Bioflor niet tegenkomen.
 
 
 
 
 
fotos catalogus 2007 027
fotos catalogus 2007 020 
                                       
 
                                                               
fotos cattelogus 2007 028
fotos catalogus 2007 017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onlangs zijn aan dit assortimen Bioflor 12+10+18, Bioflor gekorrelde kalk en Bioflor graszaden toegevoegd.
 
 
Universele tuin- en gazonmest 12-10-18 5 kgUniversele tuin- en gazonkalk 10 kg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WT Herstel- en sportgazon 500 grWT Sier- en speelgazon 1 kg