Everris


logo icl
 
 
 
 
Onder de merknaam Landscaper brengt ICL / Everris innovatieve,image002 revolutionaire grassoorten en langzaamwerkende meststoffen op de markt.
 
 
Graszaad
 
Er is een selectie gemaakt op rassen die in staat zijn moeilijke groeiomstandigheden te weerstaan, zodat de juiste graszaadmengsels voor elk klimaat en elk gebied kunnen worden aangeboden tegen concurrerende prijzen.
Het assortiment omvat de volgende soorten:
*Pro Finesse sier/speelgras
*Pro Performance sport/speelgras
*Pro Sun&Shade voor schaduwrijke plaatsen
*Pro Supreme recreatie en speelgras
*Proselect Sport 1 sportmengsel voor in- en doorzaai
*Proselect Regenerator Plus snel kiemend door graszaad coating
 
 
 
 time-is-of-the-essence
 
 
 
 
Langzaamwerkende meststoffen
 

Deze gecontroleerd vrijkomende meststoffen hebben een langere werking dan reguliere meststoffen. De korrels geven gedurende een aantal maanden (de duur is verschillend per soort) een bepaalde hoeveelheid voeding aan de planten. De korrels zijn omgeven door een biologisch afbreekbaar laagje. 
 
Als waterdamp dit laagje binnendringt, lossen de voedingsstoffen in de korrel op en komen geleidelijk vrij. De hoeveelheid voeding die wordt afgegeven is afhankelijk van de bodemtemperatuur. Bij hogere temperaturen hebben planten meer voeding nodig. De voedingsafgifte is dan ook groter. Bij lagere temperaturen hebben de planten minder voeding nodig en is er een vertraagde afgifte van voedingsstoffen. De afgifte van deze voedingsstoffen wordt niet be├»nvloed door de hoeveelheid water, licht, grondsoort, pH van de grond of microbiologische werking.
Het resultaat is een sterke, gezonde plant door de gelijkmatige en constante voeding.
 
 
Multicoat