TopBuxus

d71168 gs--logo-topbuxus
 
De naam Top Buxus staat voor een range producten om de buxus in topconditie te houden. De laatste jaren heeft de buxus veelvuldig te maken met schimmels. Hierdoor sterft blad af en als niet tijdig wordt ingegrepen, sterft de hele buxus.
 
Door middel van Top Buxus Carpet creeert u een schone omgeving rondom de buxus. Dit product bestaat uit natuurlijke vezels die 20 cm rondom de planten wordt gestrooid.
 
In combinatie met Top Buxus Health Mix staat dit product garant voor een buxus vrij van schimmels.
 
Topbuxus Health-mix is een bladmeststof met sporenelementen op natuurlijke basis met een 100% adequate werking om uw buxus groen te houden. Met Topbuxus Health-mix kunt u volop van prachtig glanzende groene buxus blijven genieten.
 
Het product wordt geleverd in de vorm van een bruistablet. Het gebruik is zeer eenvoudig en veilig.
 
imgResize
 
Bij langdurige regenval in combinatie met hoge temperaturen is de buxus erg gevoelig voor schimmels. Deze schimmelaantasting herkent u aan bruine puntjes in de bladeren die zich snel uitbreiden in vlekken. In het ergste geval sterft de gehele buxus(haag) af. Door de buxus met Topbuxus te besproeien, zowel de aangetaste als de gezonde delen, kunt u dit voorkomen.
 
website foto 1 - kopie
 
 
Top Buxus Grow is een zeer snelwerkende basismeststof in korrelvorm met een NPK verhouding van 12+4+16 (+5% magnesium). Dit houdt de buxus in topconditie, zodat schimmels en andere ziekten minder kans krijgen en de planten sterk worden.