Bedrijfsprofiel

B&J biedt de vakhandel een uitgebreid assortiment tuinproducten. Ons assortiment bestaat o.a. uit potgrond, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, maar ook potterie en gereedschap zijn
bij ons te verkrijgen. De producten die we leveren zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Door de hoge voorraad, ruime kennis en de prima service kunnen we u als retailer de juiste producten vlot leveren en u uitstekende marges bieden . Dit heeft er voor gezorgd, dat we groot geworden zijn en dat we met onze klantenkring prettig samenwerken. Deze vaste klanten én ook onze nieuwe klanten, houden ons scherp en alert, zodat we de toekomst met open vizier tegemoet treden. Ook bij ons staan duurzaamheid en het zoeken naar positieve oplossingen voor de natuur hoog in het vaandel. Hierdoor worden regelmatig nieuwe productlijnen aan ons assortiment toegevoegd, en zoeken we naar oplossingen om een positieve bijdrage te leveren aan de uitdagingen waar we tegenwoordig voor staan op het gebied van natuurlijk tuinieren en waardoor we toch in staat zijn het rendement binnen uw bedrijf te behouden en te verhogen.

Bedrijfsprofiel

Op 23 januari 1984 is B&J opgericht. De naam B&J werd toen gebruikt als beeldmerk voor een totaal assortiment potgrond en veenproducten. Dit assortiment is inmiddels verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een complete range potgrond, veenproducten, meststoffen en graszaad metde naam "Bioflor". Inmiddels is het bedrijf na zijn oprichting behoorlijk gegroeid. Het aantal personeelsleden is uitgebreid en het bedrijf beschikt over een buiten- en binnendienst en levert in de gehele Benelux. Ook het assortiment is enorm uitgebreid met meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en een groot scala aan tuin- en vijverproducten. Dit komt door diverse dealerschappen, maar ook door een aantal belangrijke importeur schappen. Met de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt ontstond ook de noodzaak van een grotere opslagcapaciteit. In 2001 is een nieuw bedrijfspand gebouwd, welke voorzien is van meerdere kantoren en een flinke opslagruimte. Aangezien dit binnen korte tijd ook weer te klein werd, is in 2010 een nieuwe opslagruimte naast de reeds bestaande loods gebouwd. In 2021 zijn de naastgelegen bedrijfsterreinen als opslagruimte bij de loodsen betrokken. Vanuit deze magazijnen zijn we tot de dag van vandaag in staat onze klanten op de juiste, adequate en vlotte manier te bedienen.

Scroll naar boven