Verkoopt u gewoon een bekend merk of gaat u toch voor kwaliteit?
ARS is al meer dan 30 jaar specialist in duurzame snij- snoeigereedschappen. Het gereedschap staat bekend als hoogwaardig snoeigereedschap voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier. Er wordt  uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig staal. Van vrijwel alle producten zijn de onderdelen los verkrijgbaar.
 
 

 

 

 

 

Onder de naam B&J vallen een aantal kwalitatief hoogwaardige mengsels potgrond en veenproducten (compost, tuinturf, tuinaarde) die zowel losgestort als in big bales en big bags geleverd kunnen worden.

 

Een veel voorkomend potgrond mengsel wordt geleverd in zakken van 70 L. En is standaard op voorraad.  Deze potgrond kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.  Voor de professionele kweker kunnen met de diverse grondstoffen en toevoegingen van meststoffen alle mogelijke samenstellingen worden gemaakt. Dit kan los gestort geleverd worden, maar ook in big balen van 3 en m3 of in big bags van 2 en m3.

 

 
 

Speciaal voor tuinliefhebbers is een assortiment potgronden
en bodemverbeteraars ontwikkeld met de naam Bioflor. Dit is tot stand gekomen
in samenwerking met consumenten en kwekers. De producent heeft meer dan 100
jaar ervaring en is steeds bezig met research en productontwikkeling. Er wordt
gebruik gemaakt van duurzame grondstoffen en biologische voedingstoffen. De
verpakking bestaat uit gerecyclede grondstoffen en is recyclebaar.

Bioflor geeft groen levenskracht!
CJ Wildlife is de toonaangevende fabrikant en
distributeur van voeding, voeders en nestkasten voor tuindieren, met meer dan
35 jaar ervaring. Ze ontwikkelen hoogwaardige producten in samenwerking met
natuurbehoudsorganisaties en streven ernaar mensen te inspireren ruimte te
maken voor natuur in hun tuinen. Hun missie is om samen met anderen de natuur
te ondersteunen en te genieten van het floreren van wilde dieren.

Culterra Holland produceert al meer dan 70 jaar hoogwaardige biologische meststoffen in Nederland en Duitsland. Als onafhankelijke producent hebben ze uitgebreide kennis opgebouwd over agronomie, techniek en regelgeving van organische meststoffen. Ze exporteren naar 30 landen en bieden meer dan 250 verschillende NPK-meststoffen aan. Culterra is actief betrokken bij veranderingen in regelgeving en ontwikkelt biologische meststoffen op basis van nauwe samenwerking met klanten.

ECOstyle, opgericht meer dan 55 jaar geleden, was een pionier in Nederland op het gebied van ecologisch verantwoorde producten met minimale milieu-impact. Het begon met de visie van Jan Zwart, die bezorgd was over de schadelijke effecten van kunstmest en pesticiden op gewassen en bodemgezondheid. In 1967 richtte hij EUROplant op, later ECOstyle genoemd, met de missie om natuurlijke landbouw- en consumentenproducten te ontwikkelen. Vandaag de dag blijft ECOstyle zijn levenswerk voortzetten, met het hoofdkantoor in Oosterwolde en verkoopkantoren in België en Denemarken.

ECOLAN®  de enige EPDM rubber vijverfolie producent van de Benelux (fabriek in Kampen)  staat al jaren bekend als topkwaliteit in EPDM rubber vijverfolie onder vijverbouwers. Met  een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar.

Elho is een familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring in het maken van duurzame synthetische potten en gerelateerde producten. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te verbinden met de natuur door het creëren van mooie designpotten en het aanbieden van alles wat nodig is om planten gelukkig en gezond te houden. Ze streven naar duurzaamheid en zijn trots op hun certificering als B Corporation.

Everris, voorheen bekend als ICL Specialty Fertilizers, staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten voor verschillende sectoren, waaronder sierhorticultuur, gras en landbouw. Het bedrijf richt zich op het creëren van complete oplossingen en het onderhouden van sterke relaties met distributeurs en klanten. Everris blijft streven naar innovatie en respect voor het milieu.

FELCO heeft gedurende 75 jaar haar productieproces volledig beheerd om hoogwaardige producten te ontwikkelen en te fabriceren. Dit heeft geleid tot constante kwaliteit en innovatie in hun assortiment, en gemechaniseerd gereedschap, vervaardigd uit vernieuwende materialen. De focus op geïntegreerde technologie en materiaalinnovatie heeft bijgedragen aan het succes van FELCO op de markt.

De Duitse firma werd opgericht in 1961 door de verkopers Werner Kress en Eberhard Kastner. Eerst importeerden ze Franse tuingereedschappen. De definitieve doorbraak vond plaats met de introductie van het Original GARDENA System in 1968. Dankzij de innovatiekracht, de kwaliteit van het merk en de grote voordelen voor gebruikers, is GARDENA in slechts enkele jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkende fabrikant van intelligente/eenvoudige producten en systemen op het gebied van besproeiing en onderhoud van tuinen. Sinds 2007 is het bedrijf onderdeel van de Zweedse Husqvarna Group.

Scroll naar boven